Wie ben ik

Hallo,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en meer wilt weten over DG Design.
Mijn naam is Denise Goudriaan, 27 jaar en ik woon in Rotterdam. Maandag tot en met donderdag heb ik ‘normaal’ werk en zit ik op een administratieve afdeling op kantoor. Vrijdag zaterdag en zondag staan in het teken van mijn eigen bedrijfje!

In 2012 ben ik begonnen met mijn hobby fotografie, dit ging als snel helemaal ‘verkeerd’ toen mijn nicht een kleintje kreeg en ik helemaal enthousiast werd om dit speciale moment vast te kunnen leggen. Dit was dan ook het begin van DG Design, in de loop der jaren heb ik langzaam een portfolio opgebouwd, cursussen gevolgd en langzaam een behoorlijk assortiment aan studio-apparatuur en accessoires verzameld in mijn thuisstudio. Toen ik een behoorlijk volle agenda kreeg en nog meer ideeën had die ik graag uit wilde werken, heb ik besloten om DG Design in te schrijven bij de KVK. Officieel bestaat DG Design dus sinds 01 oktober 2018!

Naast fotografie heb ik ook een passie voor interieur en ben ik graag lekker creatief bezig. Dus wat is er nou leuker om dat te combineren, vandaar het stukje stationairy en interieur accessoires in de webshop! De ontwerpen van alle kaarten maak ik zelf en laat ik in kleinere oplage drukken waardoor het assortiment geregeld kan wisselen, hierdoor blijft het allemaal uniek! Daarnaast zoek ik met heel veel liefde de leukste interieurspullen bij elkaar, gewoon om dat iedereen vrolijk wordt van een leuk uitziend huis.

Inmiddels kan ik me behoorlijk ervaren noemen in de newborn fotografie, samen met de cakesmash fotoshoots vind ik dit de leukste en meest uitdagende fotoshoots om te maken. Voor deze fotoshoots ben je dan ook van harte welkom in de thuisstudio. Zwangerschap, peuterkleuter en gezinfotoshoots maak ik liever buiten. Maar wanneer dit niet mogelijk is kunnen we altijd nog naar de studio of gezellig bij u thuis. Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, wees dus op tijd! Voor vragen, opmerkingen of boekingen kunt u contact met mij opnemen. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen of een berichtje op de website achterlaten, liever toch even bellen spreek dan een voicemail in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug!


 

Boek hier een reportage

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel