Jouw privacy is belangrijk voor ons. We informeren je daarom graag over ons nieuwe privacy statement. Vanwegen een nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is deze aangepast. Deze verklaring is uitgebreider dan voorheen en opgesteld in begrijpelijke taal.
Zo is alles transparant over wat we met jouw persoonsgegevens doen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

 

Bestellen
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en daarna nog zeven jaar (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
- Postbedrijf PostNL
- Hostingpartij Mijnwebwinkel

 

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

 

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt, wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, wijzigingen wilt doorgeven of je persoonsgegevens laten verwijderen, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens:
DG Design
Denise Goudriaan
Rotterdam
info@dg-design.nl

 

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, of je persoonsgegevens niet juist verwerken of gebruiken dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

© 2018 - 2020 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel