Gezin fotoshoot

Wat een gezelligheid!

Je gezinnetje, samen met je liefje of je hele familie op de foto het kan allemaal!
Een foto is een mooie herinnering en het moet dan ook zeker mogelijk zijn om dit op alle manieren met een grote of kleine groep vast te leggen. Je veranderd zelf constant, dus wat er allemaal in families veranderen is bijna niet te beschrijven. Die familiefoto die vijf jaar geleden op een bruiloft werd gemaakt, kan er nu ineens heel anders uitzien. Denk maar aan kinderen, kleinkinderen, schoonzussen of zwagers die de familie uitbreiden…


Een gezin fotoshoot komt het beste tot zijn recht op een buitenlocatie of bij u thuis. Buiten maken jullie een mooie wandeling van ongeveer een uur op een locatie naar keuze. Onderweg stoppen we op de mooiste plekjes om jullie in verschillende opstellingen te fotograferen. Ik fotografeer de complete familie, maar ook stellen en gezinnen afzonderlijk, zodat jullie een gevarieerde reportage kunnen verwachten. Bij u thuis zullen we een leuke opstelling uitkiezen waarin we alle combinaties kunnen fotograferen. Tevens zal ik een kleine achtergrondopstelling met studiolamp meenemen.


basispakket
Een gezin fotoshoot kost € 65,00 euro inclusief nabewerking van de foto’s. De fotoshoot is gebaseerd op maximaal 3 personen ieder extra persoon kost € 5,00.


Je ontvangt na de fotoshoot 10 HD digitale JPEG fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 40-50 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


De fotoshoot vindt altijd plaats op een buitenlocatie of bij u thuis.


Een gezin fotoshoot zal ongeveer 1 uur duren afhankelijk van de grote van de groep.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00. 

Er kunnen eventueel reiskosten bij komen afhankelijk van de locatie. Ligt de locatie binnen 10 kilometer van Bergschenhoek (2661BK), dan zijn de reiskosten inbegrepen. Ligt deze locatie verder, dan betaal je 30 cent per gereden kilometer buiten de straal van 10 kilometer. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening.
 

Boek nu een gezin fotoshoot en heb een mooie herinnering voor later!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

      

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel