Thema fotoshoot

Lekker kliederen!

Hoe leuk is het als kind om er een heerlijke bende van te maken!
Daarom heb ik een heerlijke pan spaghetti of een heerlijk melkbadje klaar staan voor de liefhebbers. Je kan dus kiezen uit een Spagheti smash fotoshoot of een melkbad fotoshoot. Maar als je kind al wat ouder is en je wilt graag een tof thema vastleggen is dat in overleg ook geen probleem!


LET OP: Deze fotoshoot is momenteel alleen mogelijk in overleg!
Bij de spaghetti fotoshoot kan je kindje heerlijk met zijn of haar handen in de spaghetti roeren en natuurlijk het belangrijkste lekker opeten! Deze setting is compleet met grote vleestomaten, knoflook, pollepel en koksmuts.
Bij de melkbad fotoshoot gaat hij of zij lekker met de billen in een melkbadje, hierin meng ik melkpoeder, maizena en water tot een mooi wit geheel en maak het af met wat mooie verse bloemen! Een melkbad is enorm goed voor de huid en kan dus helemaal geen kwaad. Letop bij een koemelk allergie moet ik een ander megsel maken, geef dit tijdig aan!
De laatste optie is een thema die u zelf aan kunt geven voor bijvoorbeeld een verjaardag van een 3, 4 of 5 jarige! In overleg regelen we welke versiering we gebruiken en misschien is het met een verjaardag altijd leuk om er een taart aan te voegen!

De fotoshoot vindt plaats in mijn thuisstudio in Overschie. Het grote voordeel hiervan is dat jullie geen troep hoeven op te ruimen, want tijdens de fotoshoot mag alles! Van spagettiesaus tot melkbadspetters alles ruim ik lekker op en u kan alleen maar genieten van een enthousiast kindje!


basispakket
Een Thema fotoshoot kost € 45,00 euro inclusief btw en inclusief nabewerking van de foto’s.


Je ontvangt na de fotoshoot 15 HD digitale JPEG fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 40-50 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam).


De thema fotoshoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00. 
 

Boek nu een thema fotoshoot en leg deze mooie herinnering vast!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

© 2018 - 2022 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel