Portret fotoshoot

Portret fotoshoot!

Nieuw bij DG Design, de portretshoot! Als actie uitgeprobeerd en sinds dien niet weg te denken uit de collectie van fotoshoots.


Tijdens deze fotoshoot zetten we jou kindjes op een kruk of in de kinderstoel waarna we gewoon mooie foto's maken van het gezicht! Serieus, boos of blij in alle gevallen zullen de ogen fantastisch mooi van de foto af knallen. Want doordat de achtergrond zwart is (ik raad ook aan voor deze shoot een effen zwart shirtje aan te doen), er verder geen afleiding is op de foto en daardoor al het licht op de ogen gericht staat heb je een geweldig effect!


basispakket
Een Portretfotoshoot kost € 35,00 euro inclusief btw en inclusief nabewerking van de foto’s (per kind).


Je ontvangt na de fotoshoot 6 HD digitale JPEG fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 30-40 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam).


De fotoshoot zal ongeveer 30 min duren.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00. 
 

Boek nu een thema fotoshoot en leg deze mooie herinnering vast!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

      

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel