Sitter Babyshoot

Wat gaat dat snel!

Kinderen veranderen enorm veel het eerste jaar. De newborn fase is voor je gevoel alweer een enorme tijd geleden en nu kan je kinje al zelfstandig zitten! Dat is wel het perfecte moment voor een sitter babyshoot. Bij deze shoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zozeer op het decor. Het is tijd voor wat meer bewuste foto's, kijken in de camera, lachen om kiekeboe of gaan we misschien al dansjes doen? Zelf vind ik dit een hele leuke leeftijd om vast te leggen, want waar het bij een cakesmash om de verjaardag en het decor draait gaat het nu om de puurheid van je kindje! 


De fotoshoot zal altijd plaatsvinden in de studio en er zal gebruik gemaakt worden van zachte en lichte materialen en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. De kleuren worden altijd in overleg besproken waardoor je hier ook de outfit van je kindje op kan aanpassen. Er zijn geen outfits aanwezig in de studio dus schroom niet om er een aantal mee te nemen! De fotoshoot is geschikt voor kindjes tussen de 7-9 maanden oud. Tijdens deze fotoshoot zal je kindje uiteraard zittend gefotografeerd worden, maar ik zl daarnaast ook foto's maken wanneer jullie kindje op zijn buik/rug ligt of lekker rond kruipt!


basispakket
De Sitter Babyshoot kost € 50,00 euro inclusief nabewerking van de foto’s.


Je ontvangt na de fotoshoot 15 HD digitale JPEG fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 50-55 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam).


De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00.

Boek nu een Sitter Babyshoot en heb een mooie herinnering voor later!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

      

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel