Peuterkleuter fotoshoot

Wat gaat dat snel!

Kinderen groeien heel snel en voor je het weet is je newborn klaar om naar school te gaan en niet veel later is hij/zij het huis uit! Hoe fijn is het dan om mooie foto’s te hebben van die waardevolle baby- ,peuter- en kleutertijd. Bij een Kinder shoot ligt de focus echt op jullie kindje(s) en niet zozeer op het decor. De kindjes die niet geforceerd worden leveren de leukste foto’s op, dit houdt in dat de foto’s op een mooie buitenlocatie het meest geschikt is voor de fotoshoot. Uiteraard is het bij slecht weer altijd mogelijk om de studio in te gaan.


Bij een binnen fotoshoot zal er gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. Daar de leeftijden en maten enorm kunnen verschillen zijn hier geen outfits van aanwezig. Wil je van kleding wisselen neem dan zelf de kleding mee! De fotoshoot is geschikt tot kinderen van 6 jaar. Elke periode/leeftijd heeft zijn eigen charme en levert een ander soort foto’s op. Die lieve baby, die eigenwijze peuter of die verlegen kleuter; ik fotografeer je kindje zoals hij of zij is!


basispakket
De Peuterkleuter fotoshoot kost € 50,00 euro inclusief nabewerking van de foto’s. De fotoshoot is gebaseerd op maximaal 2 kindern ieder extra kind kost € 5,00 met een maximum van 5 kinderen.


Je ontvangt na de fotoshoot 15 HD digitale JPEG fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 50-55 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam) of op locatie. Denk hierbij aan een mooie buiten locatie of gewoon bij jou thuis, dan neem ik mijn studioapparatuur mee! 


De Peuterkleuter fotoshoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00.

Als je ervoor kiest om op locatie een fotoshoot te plannen kunnen er eventueel reiskosten bij komen. Licht de locatie binnen 10 kilometer van Bergschenhoek (2661BK), dan zijn de reiskosten inbegrepen. Licht deze locatie verder, dan betaal je 25 cent per gereden kilometer buiten de straal van 10 kilometer. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening.
 

Boek nu een peuterkleutershoot en heb een mooie herinnering voor later!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

© 2018 - 2022 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel