Cakesmash fotoshoot

Je kindje is (bijna) jarig en je wilt dit op een speciale manier vastleggen, want een eerste verjaardag is toch altijd wel heel bijzonder! Je kindje is in een jaar tijd zoveel gegroeid en heeft zoveel geleerd. Een mooie gebeurtenis om met een feestelijke aan te pakken met een cake smash fotoshoot!


Bij een cake smash fotoshoot maken we spontane foto's van je baby met een mooi dripecake of nakedtaartje. De taart wordt gepersonaliseerd in kleuren naar keuze. Ze mogen de taart stukmaken en lekker met hun handjes oppeuzelen!

De fotoshoot vindt plaats in mijn thuisstudio in Overschie. Het grote voordeel hiervan is dat jullie geen troep hoeven op te ruimen, want tijdens de fotoshoot mag alles! In principe begin ik eerst rustig met foto's maken zonder taart, zodat je ook gelijk wat mooie portretfoto's van hem/haar hebt. Daarna krijgt jullie kindje de taart en wordt de Cake Smash fotoshoot een klein feestje! Om de fotoshoot af te sluiten (en het gezichtje en plakkerige handjes te poetsen) mag het kindje (t/m 1 jaar) in bad. Ook hier kan ik dan leuke foto’s van maken.
De foto’s maak ik het liefst ongeveer een maand voor de verjaardag, dan kunt u de foto’s eventueel nog gebruiken voor de uitnodigingen.


Basispakket
De cake smash fotoshoot kost € 65,00 euro inclusief nabewerking van de foto’s en inclusief een naked cake.


Je ontvangt na de fotoshoot 20 HD digitale JPEG fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 50-55 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een uitnodiging. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam)


De cake smash fotoshoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.

aanvullend
Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00. 
 

Boek de fotoshoot voortijdig en gebruik de foto's als verjaardag uitnodiging of natuurlijk gewoon als mooie herinnering!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

      

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel