Newborn fotoshoot

     
in blijde verwachting!

De eerste weken na de geboorte groeit jullie baby het snelst. Met een newborn fotoshoot heb je een mooie herinnering aan die bijzondere periode waarin jullie baby nog zo klein en puur was! Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 14 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen.


Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen. In de studio staat de koffie en thee klaar voor de ouders en terwijl ik de kleine overneem kunnen de ouders heerlijk even genieten van het moment hoe hun kleine wondertje op de foto wordt gezet. Daarnaast kunnen de ouders gelijk meekijken op de tablet welke foto's er worden gemaakt (LET OP: dit zijn dus onbewerkte foto's). Liever niet het huis uit? Dan kan ik ook bij u langkomen om foto's te maken! Het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 2,5×2,5 meter in de buurt van een stopcontact. Dit heb ik nodig voor de daglichtlamp en de heater die ik bij me heb! Wel heb ik ongeveer een half uur extra nodig voor het opzetten en afbouwen van de mobile studio.

Zowel in de studio als bij een thuisshoot maak ik gebruik van verschillende achtergronden, rieten manden, zachte dekentjes, gebreide mutsjes, houten schalen, haarbandjes en meer accessoires. Jullie kiezen vooraf de kleuren die jullie mooi vinden en daar pas ik de setting op aan, zelf mag je natuurlijk ook altijd een knuffeltje of een dekentje meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige ouders. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. 

De baby zal terwijl hij of zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. We kunnen als afsluiting van de fotoshoot ook een aantal gezinsportretten maken met de ouders en/of broertjes en zusjes. 


basispakket
de Newborn fotoshoot kost € 65,00 euro inclusief nabewerking van de foto’s.


Je ontvangt na de fotoshoot 15 HD digitale JPG. fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 50-55 nabewerkte foto's. Hierbij heb je de keus uit kleur of zwartwit foto’s. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam).


De newborn fotoshoot duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, daar we de tijd nemen om de baby op zijn of haar gemak te stellen, lekker te laten slapen, eventueel extra te voeden en knuffelen.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00. 
 

Boek de fotoshoot al tijdens je zwangerschap & gebruik de Newborn foto's op het geboortekaartje!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

      

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel