Zwangerschapsfotoshoot


met je zwangerschap!

Zwanger zijn is heel bijzonder en je bent het maar negen maanden. Tijdens de zwangerschap kan je iets emotioneler zijn dan normaal, of je kan bijna de hele dag alleen maar eten. Regelmatig voel je een schopje of een knietje en misschien een extra elleboogje tegen je ribben. Maar hoe bijzonder is het dat er een klein wonder binnen in je groeit! Het is dan ook enorm fascinerend om je buik steeds groter te zien worden en natuurlijk kan je bijna niet wachten tot het eindelijk zo ver is! Maar kan je op dit moment jezelf voorstellen dat je het zwanger zijn gaat missen? Je kindje is nu compleet geborgen en beschermd in je lichaam. Je draagt het constant met je mee en verder is er niemand die je kindje aan kan raken.

Het is een bijzondere periode en daarom vind ik het ook enorm leuk om een zwangerschapsfotoshoot te doen. Er wordt wel eens gezegd ‘Een vrouw is op haar mooiste wanneer ze zwanger is’, en ik ben het er mee eens. Ook al voel jij je misschien opgeblazen, is je huid onrustig en valt je haar uit, er gebeurd iets geweldigs in je lichaam en het is voorbij voor je er erg in hebt. Want hoe zonde zou het zijn om dit prachtige moment aan je voorbij te laten!


Zwangere buiken vind ik persoonlijk echt heel mooi, maar dat betekend niet dat ze ook altijd bloot op de foto moeten. Het kan ook erg mooi zijn om zwangerschapsfoto’s te laten maken op een mooie locatie ergens buiten en met je ‘gewone’ kleding aan. Je gezicht zal stralen en de vorm van je lichaam zal nog steeds zichtbaar zijn. Zwangerschapfotografie is het mooiste tussen week 33 en week 38 van je zwangerschap, omdat je buik dan mooi rond is. Je kunt zelf een knuffeltje, de echo, je partner, een broer(tje)/zus(je) of kleine schoentjes meenemen (misschien van jezelf van vroeger!). Daarnaast heb ik zelf ook leuke aankleding zoals jurken, doeken, en andere kleine spulletjes.


 Basispakket 
de zwangerschapsfotoshoot kost 50 euro inclusief nabewerking van de foto’s en gebruik van accessoires


Je ontvangt na de fotoshoot 15 HD digitale fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 50-55 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. Jullie hoeven dus geen dure afdrukken via mij te bestellen! De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.


In de thuis-fotostudio (Overschie/Rotterdam) of op locatie, denk hierbij aan een mooie buiten locatie.


De zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.


Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00.

Als je ervoor kiest om op locatie een fotoshoot te plannen kunnen er eventueel reiskosten bij komen. Ligt de locatie binnen 10 kilometer van Bergschenhoek (2661 BK), dan zijn de reiskosten inbegrepen. Licht deze locatie verder, dan betaal je 30 cent per gereden kilometer buiten de straal van 10 kilometer. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening.
 

Boek nu je zwangerschapsfotoshoot en geniet van het moment!
Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda, dus reserveer alvast een datum (in overleg) om gegarandeerd plek te hebben. Fotograferen doe ik op vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar dus u kunt het beste een mail sturen, liever even bellen spreek dan een voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

      

© 2018 - 2024 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel