Combinatie 9+ fotoshoot

Wat enorm leuk dat je een kindje verwacht en dat je zeker weet dat je deze twee mooie momenten wil vastleggen!

Zwanger zijn is heel bijzonder en je bent het maar negen maanden. Tijdens de zwangerschap van kan je iets emotioneler zijn dan normaal, of is er een kans dat je bijna de hele dag alleen maar kan eten. Regelmatig voel je een schopje of een knietje of voel je een extra elleboogje tegen mijn ribben. Maar hoe bijzonder is het dat er een klein wonder binnen in je groeit! Het is dan ook enorm fascinerend om je buik steeds groter te zien worden en natuurlijk kan je bijna niet wachten tot het eindelijk zo ver is! Maar kan je op dit moment je voorstellen dat je het zwanger zijn gaat missen? Je kindje is nu compleet geborgen en beschermd in je lichaam. Je draagt het constant met je mee en verder is er niemand die je kindje aan kan raken.

Het is een bijzondere periode en daarom vind ik het ook enorm leuk om een zwangerschapsfotoshoot te doen. Er wordt wel eens gezegd ‘Een vrouw is op haar mooiste wanneer ze zwanger is’, en ik ben het er mee eens. Ook al voel jij je misschien opgeblazen, is je huid onrustig en valt je haar uit, er gebeurd iets geweldigs in je lichaam en het is voorbij voor je er erg in hebt. Want hoe zonde zou het zijn om dit prachtige moment aan je voorbij te laten!

Ik vind zwangere buiken persoonlijk echt heel mooi, maar dat betekend niet dat ze ook altijd bloot op de foto moeten. Het kan ook erg mooi zijn om zwangerschapsfoto’s te laten maken op een mooie locatie ergens buiten en met je ‘gewone’ kleding aan. Je gezicht zal stralen en de vorm van je lichaam zal nog steeds zichtbaar zijn. Zwangerschapfotografie is het mooiste tussen week 33 en week 38 van je zwangerschap, omdat je buik dan mooi rond is. Je kunt zelf een knuffeltje, de echo, je partner of kleine schoentjes meenemen (misschien van jezelf van vroeger!), maar daarnaast heb ik zelf ook dingen zoals linten, doeken, en andere spullen die we kunnen gebruiken.

Als de baby er is en jullie geluk niet meer op kan wil je dit natuurlijk ook gelijk vastleggen!
De eerste weken na de geboorte groeit jullie baby het snelst. Met een newborn fotoshoot heb je een mooie herinnering aan die bijzondere periode waarin jullie baby nog zo klein en puur was! Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 5 en 14 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen.

Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen. Thuis foto’s laten maken is natuurlijk het fijnste. Bij newbornfotografie zet ik de mobiele studio bij jullie thuis op, zodat jullie de deur niet uit hoeven. Het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 2,5×2,5 meter in de buurt van een raam zonder direct zonlicht, ik maak namelijk foto’s bij daglicht. Maar mocht het niet lukken bij een raam, geen zorgen dan neem ik mijn daglichtlamp mee en maak ik gewoon midden in de kamer de foto's! Als je thuis geen ruimte hebt voor de mobiele studio, kun je altijd in mijn thuisstudio langs komen.

Zowel bij een thuisshoot als in de studio maak ik gebruik van verschillende achtergronden, rieten manden, zachte dekentjes, gebreide mutsjes, houten schalen, haarbandjes en meer accessoires. Jullie kiezen de kleuren die jullie mooi vinden en daar pas ik de setting op aan, zelf mag je natuurlijk ook altijd een knuffeltje of een dekentje meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige moeder/vader. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Tijdens de fotoshoot is er voor de ouders uiteraard mogelijkheid om er bij te zitten met thee of koffie en wat lekkers!

De baby zal terwijl hij of zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. We kunnen als afsluiting van de fotoshoot ook een aantal gezinsportretten maken met de ouders en/of broertjes en zusjes.

De kosten voor de combinatie 9+ fotoshoot zijn 70 euro inclusief btw en inclusief nabewerking van de foto’s. Je ontvangt na afloop van elke fotoshoot 25 HD digitale JPEG. fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 50-55 nabewerkte foto's. De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. Jullie hoeven dus geen dure afdrukken via mij te bestellen! De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.

 

Nog even in het kort!

Locatie: Voor de zwangerschapsfotoshoot een mooie buitenlocatie of in de thuisstudio van DG Design. Voor de newbornfotoshoot bij u thuis wanneer u ruimte heeft voor een mobiele studio van ongeveer 2,5x2,5 meter of in de thuisstudio van DG Design.

Periode: Voor de zwangerschapsfotoshoot kunnen de foto’s het beste gemaakt worden tussen week 33 en week 38 van je zwangerschap, dan is de buik mooi rond. Voor de Newbornfotoshoot kunnen de foto het best gemaakt worden wanneer de baby tussen de 5 en 14 dagen oud is.

Duur: De zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De newborn fotoshoot duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, daar we de tijd nemen om de baby op zijn of haar gemak te stellen, lekker te laten slapen, eventueel extra te voeden en knuffelen.

Kosten: De combinatie fotoshoot kost € 70,00 dit is inclusief: 25 HD digitale JPEG fotobestanden per fotoshoot en gebruik van accessoires.

Fotokeuze: Na de fotoshoot ontvang je een link en wachtwoord voor een online galerij, waar je zelf kiest welke foto’s jij het mooiste vindt (keuze uit kleur en zwartwit).

Extra foto’s: Wil je meer foto’s dan in het afgesproken pakket zitten, dan kun je deze voor € 2,50 per digitale foto bijbestellen. Heb je moeite met een keus maken en wil je meer foto’s dan is het per 5 extra foto’s € 8,50 en voor 10 extra foto's € 15,00.

Reiskosten: woon je binnen 10 kilometer van Ommoord (3069EL), dan zijn de reiskosten inbegrepen. Woon je verder, dan betaal je 25 cent per gereden kilometer buiten de straal van 10 kilometer. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening

© 2018 - 2022 dg-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel